ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανδρουλάκης: Πυξίδα για το ΠΑΣΟΚ η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά

15:37 - 23 Οκτ 2022 | Πολιτική
Ανδρουλάκης: Πυξίδα για το ΠΑΣΟΚ η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά
Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και την Κυριακή (23/10) τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο.

Μετά το πέρας του, ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε το δικό του μήνυμα, αναφερόμενος στην παρακαταθήκη που άφησε στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η εκλιπούσα.

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Η απουσία της μεγάλη για την οικογένειά της, για τον κοινοβουλευτικό βίο και για την παράταξή μας.

 Όμως παραμένει πυξίδα η παρακαταθήκη της, για το ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη πορεία, για πολιτικές που θα έχουν επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ήταν όλοι εκεί

Στο Α' Νεκροταφείο, ήταν συγγενείς, φίλοι και σχεδόν όλο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να τιμήσει της μνήμη της εκλιπούσης.

Ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και τα παιδιά της Αιμιλία, Γιώργος και Κατερίνα και, εκτός του κ. Ανδρουλάκη, ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου, σχεδόν όλοι οι βουλευτές, ο γραμμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος, ηγετικά στελέχη, στενοί συνεργάτες της, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Μιλτιάδης Παπαιωάννου, ο Κώστας Γείτονας, φίλοι και απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Μετά το μνημόσυνο, ο κ. Ανδρουλάκης πήγε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη όπου από χθες βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο προκειμένου να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία ως γνωστόν συνέδραμε πάντα τις προσπάθειες της Εταιρείας για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:23 - 23 Οκτ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.