ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Η συνεργασία μας με την Επιτροπή Ανταγωνισμού έφερε αποτέλεσμα

15:22 - 27 Οκτ 2022 | Πολιτική
Γεωργιάδης: Η συνεργασία μας με την Επιτροπή Ανταγωνισμού έφερε αποτέλεσμα
Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη συνεργασία του Υπουργείου Ανάπτυξης με την Επιτροπή Ανταγωνισμού για το καλάθι του νοικοκυριού, εξέφρασε ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης μετά την υπερψήφιση της σχετικής τροπολογίας στη Βουλή.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Μετά τη ψήφιση από τη Βουλή της σχετικής τροπολογίας για "το καλάθι του νοικοκυριού”, θέλω να ευχαριστήσω και την Επιτροπή Ανταγωνισμού, διότι άμεσα εξέδωσαν τη γνωμοδότησή τους, βάσει της οποίας επιτρέπουν τη δημιουργία του "καλαθιού του νοικοκυριού” ως σύμφωνο με τους περί ανταγωνισμού νόμους. Η ταχύτατη συνεργασία του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Επιτροπής Ανταγωνισμού έφερε αποτέλεσμα για το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών”, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Συνεχίζοντας ο Yπουργός τόνισε ότι "από την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε "το καλάθι του νοικοκυριού" και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει και να προσφέρει ουσιαστική ανακούφιση στους συμπολίτες μας που την έχουν ανάγκη».

Το καλάθι του νοικοκυριού ουσιαστικά πρόκειται για μία λίστα 50 προϊόντων που θα ανανεώνονται κάθε εβδομάδα και θα υποχρεώνει τα μεγάλα σούπερ μάρκετ να υποδεικνύουν στον καταναλωτή τη φτηνότερη μάρκα κάθε είδους από τα 50, των οποίων η τιμή θα συγκρατείται.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.