ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δένδιας παρέλαβε τον Τζιτζικώστα από τη Σμύρνη

11:22 - 06 Νοε 2022 | Πολιτική
Ο Δένδιας παρέλαβε τον Τζιτζικώστα από τη Σμύρνη
Έπειτα από πολύωρη ταλαιπωρία, ο Απόστολος Τζιτζικώστας επέστρεψε από τη Σμύρνη στην Ελλάδα με το αεροσκάφος του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

Οι Τούρκοι απαγόρευσαν στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας την είσοδο στη χώρα επικαλούμενοι κάποιο "μπέρδεμα" με το όνομά του.

Έπειτα από παρεμβάσεις της ελληνικής κυβέρνησης και διαπραγματεύσεις εννέα και πλέον ωρών, οι Τούρκοι επέτρεψαν στον κ. Τζιτζικώστα να μπει στη χώρα, αλλά ο Περιφερειάρχης αποφάσισε να αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο κ. Τζιτζικώστας ο οποίος είχε βρεθεί στην Τουρκία από τη Θεσσαλονίκη μέσω του πλοίου «Smyrna di Levante», επέστρεψε τελικά στην Ελλάδα με κυβερνητικό αεροσκάφος της Ελλάδας στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας προερχόμενο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

"Λίγο πριν τη 01:00 χθες αργά το βράδυ προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας μαζί με τον φίλο, Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια. Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Τέλος καλό, όλα καλά", έγραψε ο ίδιος στο Twitter.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.