ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονόμου-Παρακολουθήσεις: Κανείς δεν γνωρίζει εάν είναι πραγματικές οι λίστες

14:39 - 30 Νοε 2022 | Πολιτική
Οικονόμου-Παρακολουθήσεις: Κανείς δεν γνωρίζει εάν είναι πραγματικές οι λίστες
Για τις υποκλοπές και το ζήτημα αναφορικά με την «Κιβωτό του Κόσμου», μίλησε σήμερα (30/11) σε σχετική συνέντευξή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Οικονόμου για την «Κιβωτό» τόνισε ότι «η κυβέρνηση δεν γνώριζε και δεν αποφασίζει η κυβέρνηση για τη διαχείριση τέτοιων θεμάτων». 

«Το έργο της κυβέρνησης ξεκινά όταν αποκαλύπτεται ένα θέμα και η υπόθεση πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης» ανέφερε κυβερνητικός εκπρόσωπος.  «Αντικαταστήσαμε άμεσα τη διοίκηση για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της δομής και να διευκολυνθεί το έργο της δικαιοσύνης. Επιδιώκουμε να μάθουμε άμεσα και γρήγορα τι έχει συμβεί», δήλωσε ο ίδιος. 

Παράλληλα, όσον αφορά στις παρακολουθήσεις, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «τα κακόβουλα λογισμικά υπήρχαν ήδη από την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2017 - 2018».

«Η δικαιοσύνη θα φέρει την υπόθεση των παρακολουθήσεων στις πραγματικές της διαστάσεις. Δεν μπορεί να απαντήσει κανείς αν είναι πραγματικές οι λίστες» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην εκπομπή.

Τέλος, ο ίδιος δήλωσε ακόμα μια φορά ότι οι εκλογές θα γίνουν κοντά στο τέλος της τετραετίας. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.