ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονόμου: Συντονισμένο σχέδιο φθοράς από την αντιπολίτευση- Ακολουθούν επικίνδυνα μονοπάτια

14:17 - 12 Ιαν 2023 | Πολιτική
Οικονόμου: Συντονισμένο σχέδιο φθοράς από την αντιπολίτευση- Ακολουθούν επικίνδυνα μονοπάτια
Με αφορμή το σάλο που έχει ξεσπάσει μετά τη γνωμοδότηση του Ισίδωρου Ντογιάκου για την ΑΔΑΕ και τις παρακολουθήσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, έκανε λόγο για «συντονισμένο σχέδιο φθοράς» από πλευράς αντιπολίτευσης

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου ανέφερε κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών:

«Με ψέματα με υποκριτικές κραυγές, με αλαλαγμούς, με σκανδαλολογία και τοξικότητα και δεν υποστηρίζονται τα συμφέροντα της πατρίδας, εξυπηρετούνται μόνο κομματικά συμφέροντα. Τελευταίο εγχείρημα, είναι η εκ νέου υπονόμευση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.

Τη Δικαιοσύνη κάποιοι τη θέλουν α λα καρτ. Την επαινούν και τη στηρίζουν όταν οι αποφάσεις και οι ενέργειές της εξυπηρετούν τις προσωπικές τους επιδιώξεις, την κατηγορούν και τη μάχονται όταν είναι σε αντίθεση κατεύθυνση. H κυβέρνηση δεν υπαγορεύει τις απόψεις και τον ρόλο ούτε της Δικαιοσύνης, ούτε των ανεξάρτητων αρχών.

H κυβέρνηση δεν πολιτικοποιεί και δεν κομματικοποιεί τον ρόλο τους. Άλλοι είναι εκείνοι πολιτικοποιούν τη λειτουργία τους προσεγγίζοντας πολύ τελευταία τις ανεξάρτητες αρχές. Eίναι οι ίδιοι που πολλές φορές στο παρελθόν είχαν χαρακτηρίσει τις ανεξάρτητες αρχές ‘μπούρδες’ και ισχυρίζονταν ότι πρέπει να επιστρέψουν σε πολιτικό έλεγχο.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι κόπτονται για την ανεξαρτησία τους. Η αμφισβήτηση των νόμων, οι θεατρινισμοί οι μεγαλοστομίες είναι επικίνδυνα μονοπάτια», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.