ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέτσας: Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί στην υπόθεση των παρακολουθήσεων

13:23 - 30 Ιαν 2023 | Πολιτική
Πέτσας: Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί στην υπόθεση των παρακολουθήσεων
Για το ζήτημα των παρακολουθήσεων μίλησε σε σχετική συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι η δικαιοσύνη θα αποφανθεί στην υπόθεση των παρακολουθήσεων και θα κάνει τη δουλειά της.

Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα (30/1) στον ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι η πολιτική αντιπαράθεση εξαντλήθηκε την Παρασκευή, ενώ ερωτηθείς για τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου ότι αν υπάρξει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, θα είναι επειδή ο Νίκος Ανδρουλάκης εκβιάζεται λόγω των παρακολουθήσεων, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι πρόκειται για χυδαίο εκβιασμό στον κ. Ανδρουλάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην αλλάξει τη στάση του. 

«Νόμιζα ότι η κυρία Τσαπανίδου θα ανέβαζε το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης» σχολίασε ο κ. Πέτσας.

Για τις εκλογές

Ο κ. Πέτσας εκτίμησε παράλληλα ότι με βάση την ανάγνωση όλων των δημοσκοπήσεων, το ποσοστό της ΝΔ στην κάλπη των εκλογών θα είναι πολύ μεγάλο, όποτε αυτές γίνουν, Απρίλιο η Μάιο.

«Στη δεύτερη κάλπη θα έχουμε αυτοδύναμη ΝΔ με ποσοστό ανάλογο του Ιουλίου του 2019» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ότι ενισχύεται η τάση όπου οι πολίτες προτιμούν μια αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα αντιδρά στα γρήγορα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.