ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαρίτσης: Θεσμική κατάπτωση με ευθύνη Μητσοτάκη

16:49 - 07 Φεβ 2023 | Πολιτική
Χαρίτσης: Θεσμική κατάπτωση με ευθύνη Μητσοτάκη
Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στον ρ/στ «Αθήνα 9.84», τόνισε ότι «το σκάνδαλο των υποκλοπών και η απόπειρα συγκάλυψής του, ξεφεύγει από τα όρια της κομματικής αντιπαράθεσης. Πρόκειται για μείζον ζήτημα δημοκρατίας».

Ο κ. Χαρίτσης στη συνέχεια ανέφερε ότι, η θεσμική κατάπτωση που έχει διαμορφωθεί με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη δηλητηριάζει το κλίμα στην κοινωνία. Για αυτό επιμένουμε να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση και να αποδοθούν ευθύνες.

Το τελευταίο καταφύγιο της κυβέρνησης είναι να λειτουργήσει ισοπεδωτικά και να επιχειρήσει να πείσει ότι αυτά συνέβαιναν πάντα. Δεν είμαστε όμως όλοι ίδιοι» ξεκαθάρισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «τέτοιες νοοτροπίες οδηγούν σε μια ακραία, αντιπολιτική συμπεριφορά».

Το δίλημμα των εκλογών

Στη συνέχεια ο κ. Χαρίτσης ανέφερε ότι «έχουμε καταθέσει ένα σαφές πολιτικό πρόγραμμα που απαντάει στις μεγάλες ανάγκες της κοινωνίας» υπογράμμισε ο κ. Χαρίτσης. «Εμείς μιλάμε για το νέο ΕΣΥ και την αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας. 

Την στήριξη των μικρομεσαίων και την ανακατεύθυνση των πόρων του Ταμείο Ανάκαμψης. Την ανάκτηση του δημοσίου ελέγχου στη ΔΕΗ και ένα νέο πλαίσιο πτωχευτικού δικαίου που θα επαναφέρει την προστασία της πρώτης κατοικίας».

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στις επόμενες εκλογές θα ανοίξει τον δρόμο για την πολιτική αλλαγή.

Το ζήτημα είναι αν θα σχηματιστεί προοδευτική κυβέρνηση ή αν θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη να συνεχίσει την καταστροφική του πολιτική. Σε αυτό το δίλημμα θα πρέπει να τοποθετηθούν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις το βράδυ των εκλογών», κατέληξε.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:52 - 07 Φεβ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.