ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παγώνη: Τι απαντά στα σενάρια περί υποψηφιότητας με τη ΝΔ

10:47 - 24 Φεβ 2023 | Πολιτική
Παγώνη: Τι απαντά στα σενάρια περί υποψηφιότητας με τη ΝΔ
Απέφυγε για άλλη μια φορά να απαντήσει ευθέως για το αν θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Ερωτηθείσα για τα όσα έχουν ακουστεί για συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, σχολίασε στο Mega:

«Αυτά που λέτε δεν ισχύουν, δεν ξέρω από πού βγήκαν, δε συζήτησα το Μαξίμου. Έχω ξεκαθαρίσει τις θέσεις μου από την αρχή. Έχω να συζητήσω για τις εκλογές εδώ και 6 μήνες. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για συμμετοχή μου».

Εν συνεχεία, τόνισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με εμένα. Είχα πει μόνο ότι αν ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι μπορεί να είμαι στην ομάδα και θέλει ο κόσμος να με ψηφίσει, βεβαίως θα βοηθήσω, αλλά εκεί είχαμε μείνει. Αφήστε τον άνθρωπο να φτιάξει τα ψηφοδέλτια».

Ίδια εικόνα με τα ράντζα, εκτός από Αττικόν και Ευαγγελισμό

Για το θέμα των ράντζων στα νοσοκομεία τόνισε ότι πέρα από το Αττικόν και τον Ευαγγελισμό που παρουσιάζουν μια πιο συμμαζεμένη εικόνα, στα υπόλοιπα νοσοκομεία η κατάσταση παραμένει η ίδια.

«Στα υπόλοιπα νοσοκομεία δεν έχει αλλάξει τίποτα. Πρέπει  να αντιμετωπιστεί άμεσα η κατάσταση με τα ράντζα», είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, οι παράγοντες που οδηγούν σε κρεβάτια στους διαδρόμους των νοσοκομείων, είναι πολλοί:

«Παίζουν ρόλο οι ομάδες εφημέρευσης των νοσοκομείων για να γίνει ο καταμερισμός των περιστατικών. Όταν έχουν βάλει μια κλινική στο ‘Γεννηματάς’ πώς δε θα γεμίσει ράντζα;».

Ο κορεσμός του ΕΣΥ, συμπλήρωσε, οδηγεί σε ακυρώσεις προγραμματισμένων ραντεβού ασθενών για τακτικά χειρουργεία και εξετάσεων.

«Τα τακτικά χειρουργεία και οι εξετάσεις δεν μπορούν να προχωρήσουν όταν υπάρχουν τα επείγοντα. Το θέμα της υγείας πρέπει να τακτοποιηθεί, δεν μπορεί ο κόσμος να περιμένει 6 ώρες στα επείγοντα», κατέληξε η κα. Παγώνη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.