ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Σασπένς» Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα Καραμανλή

09:05 - 22 Μαρ 2023 | Πολιτική
«Σασπένς» Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα Καραμανλή
Μία από τις τοποθετήσεις που ξεχώρισαν στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη το βράδυ της Τρίτης (21/3) ήταν αυτή σχετικά με την υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Ο Πρωθυπουργός είπε μεν πως οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο, αλλά για το αν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο πρώην υπουργός Μεταφορών δεν ήταν ξεκάθαρος.

Ο κ. Μητσοτάκης προτίμησε να αφήσει ανοιχτό το θέμα και μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως θα είναι αυτός που τελικά θα αποφασίσει αν θα εντάξει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις Σέρρες τον Κώστα Αχ. Καραμανλή.

"Το ζήτημα των ψηφοδελτίων θα το συζητήσω μαζί του όταν έρθει η ώρα", ανέφερε συγκεκριμένα σε σχετική ερώτηση.

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε πως στη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε με θετικά λόγια για τον Κώστα Καραμανλή σημειώνοντας πως "παραιτήθηκε άμεσα και αυτό τον τιμά".

Πρόσθεσε επίσης πως ο κ. Καραμανλής "πήγε και στην Βουλή, μίλησε, παρουσίασε την άποψή του θεσμικά ως όφειλε. Θα κριθεί κι αυτό".

Πάντως, ο Πρωθυπουργός τον θέτει υπό αξιολόγηση και δεν "κλειδώνει" οριστικά την υποψηφιότητα παρατείνοντας το... σασπένς.

Να σημειώσουμε τέλος πως αξιολογώντας τη δουλειά στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών ο κ. Μητσοτάκης έκρινε πως σε γενικές γραμμές ήταν θετική, με εξαίρεση ασφαλώς τα τρένα, αλλά και την κατάσταση στα λεωφορεία.

Ο Πρωθυπουργός είπε επίσης πως εφόσον επανεκλεγεί είναι πιθανό να διαχωρίσει το υπουργείο Μεταφορών από αυτό των Υποδομών για να είναι πιο ξεκάθαρες οι υποχρεώσεις.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.