ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Κυβέρνηση με συμμετοχή νέων ανθρώπων και πολλών γυναικών

19:53 - 28 Μαρ 2023 | Πολιτική
Τσίπρας: Κυβέρνηση με συμμετοχή νέων ανθρώπων και πολλών γυναικών
«Η 21η του Μάη είναι η ημέρα που μπορεί να σηματοδοτήσει μια μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λαμία όπου βρέθηκε για να μιλήσει στο Συνέδριο «StarForum».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε αισιόδοξος πως το κόμμα του μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να επιτύχει τη δημιουργία μίας προοδευτικής κυβέρνησης.

«Όλες οι μετρήσεις, οι ποιοτικές λένε ότι ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων λένε ότι αποφασίζει τι θα ψηφίσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου», τόνισε ο κ. Τσίπρας και σημείωσε πως «αυτό που χρειάζεται ο ελληνικός λαός και οι Έλληνες πολίτες είναι να ακούσουν προγραμματικές θέσεις».

Ως προς τις δυνητικές συνεργασίες ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως «αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι μια κυβέρνηση που θα είναι πολύχρωμη γιατί θα αντανακλά την πολυχρωμία της κοινωνικής πλειοψηφίας».

Σε αυτό το πλαίσιο έκανε λόγο για προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «βασισμένη σε ένα σαφές προγραμματικό πλαίσιο, προοδευτικό».

Υπογράμμισε μάλιστα πως θέλει να δημιουργήσει μια κυβέρνηση που «θα εκπλήσσει μέσα από την σύνθεσή της», με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων και πολλών γυναικών.

Απέκλεισε κατηγορηματικά μια κυβέρνηση αποτελούμενη από τα δύο μεγάλα κόμματα, ενώ δήλωσε προβληματισμένος για τη στάση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη. «Με ξενίζει ότι το μόνο πρόβλημα του κ. Ανδρουλάκη για να συνεργαστεί το κόμμα του με τη δεξιά είναι μόνο ένα πρόσωπο, ο κ. Μητσοτάκης».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.