• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Καταγγελία Κασσελάκη για τη διαδικασία ψηφοφορίας των νέων μελών
18:28 - 24 Σεπ 2023

Καταγγελία Κασσελάκη για τη διαδικασία ψηφοφορίας των νέων μελών

Σε καταγγελία της εκλογικής διαδικασίας προχώρησε με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης στο Facebook και εφιστά την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών καθώς υπάρχουν καταγγελίες πως αποχωρούν ψηφοφόροι αφού δεν τους βρίσκουν στις λίστες μελών ενώ είχαν εγγραφεί στον α΄γύρο.  

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

-Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα.
-Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.

Πρόεδρος ΚΕΦΕ: Να αποφεύγεται κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων

Σε δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δρόσος.

«Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται με μεγάλη και μαζική συμμετοχή. Έως τώρα πάνω από 100.000 μέλη προσήλθαν και ψήφισαν, ενώ χιλιάδες ακόμη μέλη αναμένεται να ψηφίσουν στα 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και ηλεκτρονικά από το εξωτερικό.

Θα ήθελα, με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της ΚΕΦΕ, να σημειώσω ότι κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων.

Σήμερα ψηφίζουμε!»

Τελευταία τροποποίηση στις 24/09/2023 - 18:20