• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Φραστική επίθεση Πολάκη στη Συρεγγέλα- Ζητά διαγραφή η ΝΔ
10:41 - 16 Ιουλ 2024

Φραστική επίθεση Πολάκη στη Συρεγγέλα- Ζητά διαγραφή η ΝΔ

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η επίθεσην του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, στη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του παρέμβασης σε εκπομπή στο Attica TV το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Παύλος Πολάκης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση για να καταγγείλει ότι το υπουργείο Υγείας έχει εξαιρέσει από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές όσους πολίτες είναι ανασφάλιστοι. Αφού επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε επίθεση και στη Μαρία Συρεγγέλα, που βρισκόταν στο στούντιο της εκπομπής και η οποία τον ρωτούσε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την καταγγελία του. «Πείτε μου αν υπάρχει ΦΕΚ, αν υπάρχει εγκύκλιος» δήλωσε η γραμματέας της ΝΔ απευθυνόμενη στον κ. Πολάκη.

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε... Να κάνετε αυτό που πρέπει και να το βουλώσετε, να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Κομμένες οι μπούρδες», δήλωσε ο κ. Πολάκης, προκαλώντας την αντίδραση της κ. Συρεγγέλα.

«Τι είναι αυτά; Να μιλάτε με στοιχεία κ. Πολάκη... Είστε ψεύτης μεγάλος. Να σας πω κ. Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

Τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη ο οποίος μιλώντας στο MEGA ζήτησε τη διαγραφή «τώρα» του κ. Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Πολάκης είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά μιας πολιτικής αντιπάλου, μιας γυναίκας, ενός ανθρώπου που τυχαίνει να είναι σε ένα άλλο κόμμα. Πρόκειται για χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ ευαίσθητος σε διαγραφές υπουργών, ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και να διαγράψει τον Πολάκη» είπε ο κ. Μαρινάκης.

«Αν δεν κάνει κάτι ο κ. Κασσελάκης σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά που όλα αυτά τα χρόνια την αφήνει ανεξέλεγκτη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια συνολική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μπορεί να είμαστε a la carte ευαίσθητοι» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2024 - 11:03