ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple: Έρχεται αναδιπλούμενο iPad το 2024- Τι λένε οι αναλυτές

10:08 - 18 Οκτ 2022 | Τεχνολογία
Apple: Έρχεται αναδιπλούμενο iPad το 2024- Τι λένε οι αναλυτές
Ο τεχνολογικός κολοσσός, Apple, αναμένεται να κυκλοφορήσει αναδιπλούμενο iPad το 2024, τόνισε σήμερα (18/10) σε έκθεσή της η CCS Insight, προβλέποντας ότι η αμερικανική εταιρεία θα αρχίσει σύντομα να πειραματίζεται με την αναδιπλούμενη τεχνολογία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNBC, η CCS Insight επισήμανε στην έκθεσή της ότι μια τέτοια πρωτοβουλία του αμερικανικού τεχνολογικού γίγαντα θα έκανε την Apple να ξεχωρίζει, καθώς ανταγωνιστές της όπως η Samsung επέλεξαν να λανσάρουν πρώτα αναδιπλούμενη συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Μάλιστα, στην έκθεση της η CCS Insight εκτιμά πως «αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα για την Apple να κατασκευάσει αναδιπλούμενο iPhone. Πιστεύουμε πως θα αγνοήσουν αυτή την τάση και θα δοκιμάσουν τα νερά με ένα αναδιπλούμενο iPad» δήλωσε ο Ben Wood, επικεφαλής αναλυτής της CCS Insight σε συνέντευξη του στο CNBC.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ένα αναδιπλούμενο iPhone θα αποτελέσει υπερβολικά υψηλό κίνδυνο. Πρωτίστως γιατί θα είναι απίστευτα ακριβό». Συγκεκριμένα, τοποθετεί το κόστος ενός πιθανού αναδιπλούμενου iPhone στα 2.500 δολάρια. 

Σχολίασε δε πως στο υψηλό ρίσκο αναδιπλούμενου iPhone προστίθεται και τυχόν τεχνικά προβλήματα που θα τροφοδοτήσουν στρατιές επικριτών του αμερικανικού γίγαντα.

Ωστόσο, η εταιρεία θα πρέπει να εισέλθει με κάποιο τρόπο στην αγορά αναδιπλούμενων συσκευών, καθώς η τάση αυτή φαίνεται να βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.