ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Twitter έχει χάσει περισσότερους από 500 διαφημιζόμενους, λόγω Μασκ

13:52 - 18 Ιαν 2023 | Τεχνολογία
Το Twitter έχει χάσει περισσότερους από 500 διαφημιζόμενους, λόγω Μασκ
«Τέλος» στη συνεργασίας τους με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχουν βάλει περισσότεροι από 500 διαφημιζόμενοι στον απόηχο της εξαγοράς της από τον Έλον Μασκ.

Όπως γράφει ο ιστότοπος «The Information», τα ημερήσια έσοδα του Twitter στις 17 Ιανουαρίου ήταν 40% χαμηλότερα από την ίδια ήμερα έναν χρόνο πριν.

Η πτώση των εσόδων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αποχώρηση γνωστών διαφημιζομένων που αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους με την πλατφόρμα. Εξάλλου, από όταν το Twitter πέρασε στα χέρια του Μασκ, τον περασμένο Οκτώβριο, πολλές εταιρείες που διαφημίζονταν στην πλατφόρμα αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας στις κινήσεις του δισεκατομμυριούχου.

Ο Έλον Μασκ προχώρησε σε χιλιάδες απολύσεις υπαλλήλων και καθιέρωσε τη δυνατότητα κατοχής επιβεβαιωμένων λογαριασμών μέσω πληρωμής.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αναθεώρησε πρόσφατα την απαγόρευση του 2019 για τις πολιτικές διαφημίσεις, δηλώνοντας πως θα ευθυγραμμίσει τη διαφημιστική της πολιτική με την τηλεόραση και άλλα μέσα ενημέρωσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.