ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφωνία Μόνιμης Συνεργασίας Ελληνο-Κινεζικού Επιμελητηρίου και Συλλόγου Μεσιτών

12:35 - 24 Μαρ 2021 | Ακίνητα
Συμφωνία Μόνιμης Συνεργασίας Ελληνο-Κινεζικού Επιμελητηρίου και Συλλόγου Μεσιτών
Με εξαιρετική επιτυχία και με τη συμμετοχή 170(!) ενδιαφερόμενων Μελών του Επιμελητηρίου μας και του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών-Αττικής, διεξήχθη το Διαδικτυακό Σεμινάριο «Η ευκαιρία της Golden Visa για επιχειρηματική ανάπτυξη στην Ελλάδα».

Στο πάνελ, Συντονιστής ο κ. Σωτήρης Αντωνίου, Διευθυντής του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και Μέλος του Προεδρείου του Επιμελητηρίου, με Εισηγητές τον κ. Ελευθέριο Ποταμιάνο, Πρόεδρο του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών-Αττικής, την Κα. Βίκυ Αθανάσογλου, CEO της Νομικής Εταιρείας VAP LAW OFFICES με τους συνεργάτες της Κα. Έλενα Θεοδώρου και κ. Δημοσθένη Κουκοβίνο, Δικηγόρους στην Εταιρεία VAP LAW OFFICES, τον κ. Στέλιο Μπρίγγο, Co-Partner της “MM Real Estate”, Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος Νοτίου Αιγαίου του Επιμελητηρίου και τον κ. Χάρη Μενελάου, Finance and Investments, Founder “Greece Gate Properties”.

Τις τεκμηριωμένες εισηγήσεις ακολούθησε ουσιαστική συζήτηση και έντονος θετικός προβληματισμός των συμμετεχόντων, σε πνεύμα αισιοδοξίας για τις ευρύτατες δυνατότητες που διανοίγονται για το Ελληνο-Κινεζικό Real Estate και το ήδη έντονα αναζωπυρωμένο ενδιαφέρον των Κινέζων επενδυτών για την Golden Visa στην Ελλάδα, μόλις ανοίξει και πάλι η ελεύθερη πρόσβαση στη χώρα μας.

Στο κλίμα αυτό, ανακοινώθηκε επίσημα από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου ΕλληνοΚινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας κ. Φώτη Προβατά και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών-Αττικής κ. Ελευθέριο Ποταμιάνο η πρόθεση των δύο πλευρών, να προχωρήσουν άμεσα στην υπογραφή Συμφωνίας Μόνιμης Συνεργασίας για μια οργανωμένη και διαφανή Ελληνο-Κινεζική αγορά Real Estate και Golden Visa.

Στο πλαίσιο αυτής της στενής συνεργασίας, το Επιμελητήριο δεσμεύθηκε να δεχτεί άμεσα ως Μέλη του 20 Μέλη του Συλλόγου Μεσιτών, με σειρά προτεραιότητας υποβολής του σχετικού αιτήματος από τους ενδιαφερόμενους και ήδη 12 Εταιρείες εκδήλωσαν άμεσα το ενδιαφέρον τους.

Την προσεχή εβδομάδα, μετά την έγκριση των αρμόδιων οργάνων τον δύο φορέων, θα υπογραφεί και ανακοινωθεί επίσημα η Συμφωνία Μόνιμης Συνεργασίας των δύο μερών.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:36 - 24 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.