ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρανίδης (ΠΟΜΙΔΑ): Θετικές οι νέες δράσεις για τη στεγαστική πολιτική

14:31 - 16 Σεπ 2022 | Ακίνητα
Κρανίδης (ΠΟΜΙΔΑ): Θετικές οι νέες δράσεις για τη στεγαστική πολιτική
Τις δράσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τη στεγαστική πολιτική σχολίασε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ο γραμματέας ενημέρωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), Μάνος Κρανίδης, χαρακτηρίζοντας «θετικές» τις νέες πρωτοβουλίες.

«Αν πας από το μηδέν, που υπήρχαν ελάχιστες δράσεις σε μια συνεκτική πολιτική είναι σίγουρα θετικό», τόνισε ο κ. Κρανίδης.

«Αυτά τα προγράμματα θα βοηθήσουν πολύ, ειδικά την ομάδα των νέων, αλλά το σημαντικό είναι να υλοποιηθούν σωστά. Πρέπει να τονίσουμε το εξής. Επειδή είναι προεκλογική χρονιά και θα έχουμε σίγουρα εκλογές μέχρι τον Ιούλιο πρέπει και τα υπόλοιπα κόμματα, σε ένα τέτοιο μεγάλο θέμα που είναι εθνικό, τι θα κρατήσουν και τι θα διορθώσουν για να ξέρουμε όλοι, αν αλλάξει η κυβέρνηση. Πρέπει να γνωρίζει η αγορά τι θα γίνει. Δεν είναι ένα πρόγραμμα που θα τελειώσει σε έναν μήνα, θέλει αρκετό καιρό. Ειδικά όταν μιλάμε και αξιοποίηση δημόσιων ακινήτων» επισήμανε ο κ. Κρανίδης.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι η υλοποίηση των δράσεων για τη στεγαστική πολιτική με προτεραιότητα στους νέους, θα επηρεάσει και την υπόλοιπη αγορά, τονίζοντας πως η λύση όλου του προβλήματος στο real estate είναι να δημιουργηθεί προσφορά. «Αν αυξηθεί η προσφορά θα λυθούν όλα» είπε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.