ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορονοϊός: Άδεια πόλη η Κοζάνη-Βίντεο από την πρώτη μέρα lockdown

11:50 - 16 Οκτ 2020 | Ειδήσεις
Κορονοϊός: Άδεια πόλη η Κοζάνη-Βίντεο από την πρώτη μέρα lockdown
Πρώτη μέρα εφαρμογής των επιπλέον περιοριστικών μέτρων στην Π.Ε. Κοζάνης λόγω της «έκρηξης» των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες μέρες, με εκατοντάδες στενές επαφές να βρίσκονται ήδη σε καραντίνα με κατ’΄οίκον περιορισμό.

Στο κέντρο της Κοζάνης το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, όπως περιγράφει το kozanilife.gr, υπήρχε περιορισμένη κίνηση από τους πολίτες και η κίνηση στους δρόμους της πόλης ήταν εμφανώς μειωμένη.

Πλήθος καταστημάτων αλλά και υπηρεσιών έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους όπως προβλέπεται από το Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 όπου έχει περιέλθει η Π.Ε. Κοζάνης ενώ τα καταστήματα εστίασης που άνοιξαν από το πρωί της Παρασκευής εξυπηρετούν μόνο από τις υπηρεσίες take away και delivery.

Η πλειοψηφία των πολιτών που κινούνται στην Κοζάνη φορά μάσκα ενώ προβληματισμός επικρατεί κυρίως από τους γονείς για τη λειτουργία των σχολείων που αποφασίστηκε παρά το γεγονός πως αυτή δεν προβλέπεται από τον χάρτη ασφάλειας και προστασίας που είναι αναρτημένος στο Covid19.gov.gr για τις περιοχές που ανήκουν στο 4ο επίπεδο συναγερμού.

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή υπουργείο Οικονομικών και Εργασίας ανακοίνωσαν από κοινού τα ειδικά μέτρα στήριξης που θα ισχύουν στις περιοχές που μπαίνουν σε επίπεδο 4, όπως η Κοζάνη.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:42 - 16 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.