ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Lockdown: Μία ώρα λιγότερη απαγόρευση κυκλοφορίας-Τι θα γίνει στα ρεβεγιόν

13:33 - 11 Δεκ 2020 | Ειδήσεις
Lockdown: Μία ώρα λιγότερη απαγόρευση κυκλοφορίας-Τι θα γίνει στα ρεβεγιόν
Διευκρινίσεις σχετικά με το τι θα ισχύσει κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με τις μετακινήσεις έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε τη διατήρηση της απαγόρευσης μετακινήσεων κατά τις ώρες από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, καθώς και της αποστολής SMS στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις.

Διευκρίνισε επίσης ότι για μετακινήσεις που σχετίζονται με το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία, στο προαναφερθέν πλαίσιο λειτουργίας τους, θα πρέπει να δηλώνεται ο αριθμός 2.

Ωστόσο, άφησε "παράθυρο" για περισσότερη ευελιξία τις ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για τα οικογενειακά τραπέζια και τα ρεβεγιόν.

«Είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρχει η απαγόρευση μετακίνησης από τις 10 έως τις 5 το πρωί από την Κυριακή και έως τις 7 Ιανουαρίου. Αυτό είναι το ωράριο νυχτερινής απαγόρευσης και δεν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει. Να τηρήσουμε τα μέτρα αυτά από την Κυριακή και μετά και καθώς θα φτάνουμε στα Χριστούγεννα θα ξαναδούμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια αφορά την παραμονή των Χριστουγέννων», είπε ο Στέλιος Πέτσας.

Σε νέα ενημέρωση θα διευκρινιστεί και το ποιο μήνυμα θα πρέπει να στέλνει όποιος επιθυμεί να πάει σε άλλο σπίτι για το γιορτινό τραπέζι, στο οποίο υπενθυμίζουμε έχει μπει ανώτατο όριο 9 ατόμων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.