ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 τα Σαββατοκύριακα- «Κόκκινη» η Θεσσαλονίκη

21:12 - 04 Φεβ 2021 | Ειδήσεις
Lockdown: Απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00 τα Σαββατοκύριακα- «Κόκκινη» η Θεσσαλονίκη
Στις «κόκκινες» περιοχές βάζει τη Θεσσαλονίκη η επιτροπή των επιδημιολόγων για να προλάβει την έκρηξη του τρίτου κύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή εισηγείται στην κυβέρνηση να αλλάξει χρώμα η Θεσσαλονίκη και να περάσει στο «κόκκινο», ενώ και στην Πάτρα αναμένεται να ληφθούν πολύ πιο αυστηρά μέτρα σε σχέση με αυτά της Αττικής.

Την Παρασκευή θα γίνει η κρίσιμη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων που θα εξετάσουν το πρόβλημα της κινητικότητας σε περιοχές επιβαρυμένες επιδημιολογικά όπως η Αττική, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανόν να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα κατά τα Σαββατοκύριακα και όχι τις καθημερινές, καθώς είναι πιο εύκολο να ελεγχθεί η εφαρμογή των μέτρων ενώ δεν αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλο συνωστισμό στα Μέσα Μεταφοράς.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 είναι πολύ πιθανόν να εφαρμοστεί από το προσεχές Σαββατοκύριακο, 6-7 Φεβρουαρίου.

Στο τραπέζι βρίσκεται επίσης η απαγόρευση  διαδημοτικών μετακινήσεων στην Αθήνα, ωστόσο υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην εφαρμογή του εν λόγω μέτρου.

Επίσης, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το κλείσιμο των σχολείων, αν και η υπουργός Παιδείας, τόνισε πως δεν υπάρχει τέτοια εισήγηση.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:15 - 04 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.