ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Black out» σε Αττική και Πελοπόννησο-Φωτιά σε υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ

00:12 - 08 Φεβ 2021 | Ειδήσεις
«Black out» σε Αττική και Πελοπόννησο-Φωτιά σε υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ
Χωρις ρεύμα βρέθηκαν δεκάδες περιοχές της Αττικής το βράδυ της Κυριακής. Από τον Πειραιά μέχρι το Χαϊδάρι και από το Παγκράτι μέχρι την Ηλιούπολη έγινε black out.

Οι διακοπές ρεύματος προκλήθηκαν έπειτα από πυρκαγιά σε υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο, στο Κέντρο Υψηλής Τάσης Κουμουνδούρου.

Στην Αττική, το ρεύμα κόπηκε για περίπου μισή ώρα σε Παγκράτι, Πειραιά, Κερατσίνι, Νίκαια, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Αιγάλεω, Νέα Σμύρνη, Άλιμο, Μπραχάμι, Σαλαμίνα, Μέγαρα, Εξάρχεια. 

Γύρω στις 23.30 το ρεύμα επανήλθε στις περισσότερες περιοχές.

Ωστόσο, διακοπές ρεύματος πραγματοποιήθηκαν επίσης σε περιοχές της Πελοποννήσου, όπως την Κόρινθο, την Τρίπολη και την Καλαμάτα, που έμειναν για αρκετή ώρα χωρίς ρεύμα.

Πλέον, όμως, το δίκτυο έχει αποκατασταθεί πλήρως, όπως προκύπτει κι από ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Στον Ασπρόπυργο δίνεται μάχη για να περιοριστεί η ζημιά και να αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη. Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

{https://twitter.com/reportergr/status/1358554900775460865}

Η πυροσβεστική λέει ότι η επιχείρηση κατάσβεσης εξελίσσεται καλά.

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά στο σημείο βρισκόταν υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ που είχε βάρδια, αλλλά ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του.

Ο ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας και ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης έσπευσαν στο σημείο της πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο.

Τελευταία τροποποίηση στις 02:31 - 08 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.