ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς σχολιάζει ο Λιγνάδης τις κατηγορίες και τις δηλώσεις Μενδώνη

19:10 - 19 Φεβ 2021 | Ειδήσεις
Πώς σχολιάζει ο Λιγνάδης τις κατηγορίες και τις δηλώσεις Μενδώνη
Με δηλώσεις σε Καθημερινή και Πρώτο Θέμα αντέδρασε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε επίσης και στις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, η οποία τον χαρακτήρισε "επικίνδυνο".

Η κα. Μενδώνη δήλωσε πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου την εξαπάτησε.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης από τη μεριά του σχολίασε στο Πρώτο Θέμα πως «σήμερα μεσολάβησαν διάφορα, το μόνο που θέλω να σχολιάσω είναι η δήλωση της κυρίας Μενδώνη και επιφυλάσσομαι για το μέλλον. Αν πραγματικά η υπουργός είπε κάτι τέτοιο, αν πραγματικά έχει αποτυπωθεί έτσι όπως το είπε, θέλω να σας πω ότι το αν είναι κάποιος επικίνδυνος άνθρωπος ή όχι, αυτό το αποφασίζουν οι θεσμοί. Δεν προαποφασίζεται και σίγουρα δεν προεξοφλείται. Αυτό είναι μια κρίση της κυρίας Μενδώνη την οποία πρέπει να την αποδείξουν άλλοι θεσμοί…».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα των μηνύσεων αρκέστηκε να πει μόνο, ότι «οι καταγγελίες έχουν βγει στον έντυπο τύπο και τα media. Δεν έχω πάρει κάτι στα χέρια μου. Εδώ και ένα μήνα γίνεται αυτό με αυτή τη φημολογία. Σαν να προεξοφλείται και να προδικάζεται…».

Για τις πληροφορίες ότι σύντομα θα υπάρξει ένταλμα σύλληψης αναφέρθηκε σε άλλη δήλωση που έκανε στην Καθημερινή:

«Το έχω ακούσει Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι», σημείωσε.

Δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη έπαιξαν και στα βραδινά δελτία ειδήσεων της Παρασκευής (19/2)

Τελευταία τροποποίηση στις 21:52 - 19 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.