ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης

19:14 - 27 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος απολογήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (27/7) στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, έπειτα από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτικη ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών ,αλλά δεν έπεισε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, έδειξαν στον ηθοποιό το δρόμο για τη φυλακή.

Οι καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού είναι πολλές, ωστόσο, στη δικογραφία έχουν μπει για την ώρα τρεις περιπτώσεις, για τις οποίες και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ο βιασμός που αποδίδεται στον επιφανή ηθοποιό φέρεται να έχει τελεστεί το 2008. Η καταγγελία για την υπόθεση φαίνεται αρχικά να αφορούσε απόπειρα βιασμού και σύμφωνα με πληροφορίες αναβαθμίστηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό ο οποίος έκρινε πως πρόκειται για τετελεσμένη πράξη. Ο βιασμός φέρεται να τελέστηκε στο καμαρίνι του ηθοποιού, όπου το θύμα πήγε προκειμένου να συζητήσουν για κάποιον ρόλο.

Οι δύο απόπειρες βιασμού που βαρύνουν πλέον τον ηθοποιό, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τελέστηκαν το 2010 και το 2014 με τις παθούσες να υποστηρίζουν πως ήρθαν αντιμέτωπες με βίαιες πράξεις του ελεγχόμενου, ενώ βρέθηκαν μαζί του για επαγγελματικούς λόγους.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:58 - 27 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.