ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρουβίκωνας: Συνθήματα με κόκκινη μπογιά στο σπίτι του Κώστα Σκρέκα

09:23 - 27 Αυγ 2021 | Ειδήσεις
Ρουβίκωνας: Συνθήματα με κόκκινη μπογιά στο σπίτι του Κώστα Σκρέκα
Συνθήματα με κόκκινη μπογιά έξω από το σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος, Κώστα Σκρέκα έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα, το βράδυ της Πέμπτης (26/8) με αφορμή τις πυρκαγιές.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν τα συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους και αποχώρησαν δίχως να προκληθεί κάποιο επεισόδιο.

«Το σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα δέχθηκε σήμερα επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Οι τραμπούκοι της οργάνωσης επικαλούνται για την φασιστική τους επίθεση κάποια από τα fake news που διακινούνταν, την ώρα της μάχης με τις φλόγες, προκειμένου να πληγεί η κυβέρνηση. Καταδικάζουμε την επίθεση αλλά και τις πρακτικές που την υποκίνησαν», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Απαράδεκτη και καταδικαστέα η αποψινή επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του συναδέλφου υπουργού Κώστα Σκρέκα. Τέτοιες άθλιες πράξεις δεν εκφοβίζουν ούτε τη Δημοκρατία μας, ούτε και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.