ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιτριόλι: Συγκλονίζει η εμφάνιση και η δήλωση της Ιωάννας

12:26 - 15 Σεπ 2021 | Ειδήσεις
Βιτριόλι: Συγκλονίζει η εμφάνιση και η δήλωση της Ιωάννας
Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όπου ξεκίνησε η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε πριν από περίπου 1,5 χρόνο.

Η Ιωάννα εμφανίστηκε με ψηλά το κεφάλι στο δικαστήριο, με την παρουσία της να συγκλονίζει.

Στη συνέχεια εντός του δικαστηρίου ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα και δήλωσε τα στοιχεία της. Αμέσως μετά όμως, το δικαστήριο διέκοψε μετά από πρόταση του εισαγγελέα καθώς η ακροαματική διαδικασία θα είναι μακρά και οι μάρτυρες είναι πολλοί. 

Η Ιωάννα βγαίνοντας από την αίθουσα μίλησε στους δημοσιογράφους:

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είπε η 35χρονη Ιωάννα βγαίνοντας από το δικαστήριο μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το αίτημα διακοπής είχε υποβάλει ο εισαγγελέας της έδρας, Χαρ. Μαστραντωνάκης, ο οποίος ζήτησε να διακοπεί η διαδικασία για αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων, δεδομένου ότι πριν απ’ όλους θα πρέπει να εξεταστεί το θύμα που στον κατάλογο ήταν πέμπτο στη σειρά. «Η υπόθεση αυτή λογικά θα διαρκέσει για να αποδειχθεί η αληθεια και αυτή μόνο πρεπει να λάμψει. Να προτάξουμε σήμερα τις υπόλοιπες υποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να μην έχουμε κάτι να μας εμποδίζει και να ασχοληθούμε με αυτή την υπόθεση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και μετά την παρουσία του θύματος, διέκοψε. Έτσι, η κατάθεση της Ιωάννας θα ξεκινήσει απρόσκοπτα κατά την επόμενη συνεδρίαση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.