ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Γιουγκοσλαβία... επανενώθηκε στην κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς (video)

14:40 - 21 Σεπ 2021 | Ειδήσεις
Η Γιουγκοσλαβία... επανενώθηκε στην κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς (video)
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι η κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ ταξίδεψαν για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Το φέρετρο του σπουδαίου τεχνικού μετέφεραν έξι από τα πλέον επιφανή μπασκετικά "παιδιά" του. Έξι παιδιά που κάποτε ήταν κάτω από την ίδια σημαία, αλλά πλέον έχουν ο καθένας άλλη καταγωγή.

Οι Σέρβοι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Βλάντε Ντίβατς, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς και Ντράγκαν Κιτσάνοβιτς, ο Κροάτης Ντίνο Ράτζα, ο Μαυροβούνιος Ζάρκο Πάσπαλι και ο Σλοβένος Γιούρι Ζντοβτς μετέφεραν το φέρετρο του "Ντούντα".

Να σημειωθεί πως ο Ίβκοβιτς ήταν Ομοσπονδιακός τεχνικός της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας όταν ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος και έχει μιλήσει για το πόσο δύσκολες ήταν εκείνες οι στιγμές, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους παίκτες του.

Στην κηδεία βρέθηκαν και πολύ Έλληνες. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης.

Επίσης, στο Βελιγράδι ταξίδεψαν οι Δημήτρης Ιτούδης, Δήμος Ντικούδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Τίτος Κομνηνός, Τάκης Λιβιεράτος και πολλοί ακόμα άνθρωποι του μπάσκετ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.