ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεξουαλική επίθεση από παράγοντα του αθλητισμού καταγγέλλει η Πηγή Δεβετζή

14:31 - 23 Σεπ 2021 | Ειδήσεις
Σεξουαλική επίθεση από παράγοντα του αθλητισμού καταγγέλλει η Πηγή Δεβετζή
Περιστατικό σεξουαλικής βίας κατήγγειλε η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή.

Σε συνέντευξή της στον Alpha η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό.

«Είναι κάτι που δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου και το είχα μέσα μου πάρα πολλά χρόνια. Τελευταία το έβγαλα και το εξομολογήθηκα. Είχα και εγώ μία εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του αθλητισμού από παράγοντα του αθλητισμού», είπε η Δεβετζή.

«Όταν είχα κατέβει στην Αθήνα ως ένα κορίτσι από την επαρχία, ποτέ δεν είχα την πονηράδα να σκεφτώ ότι ένας άνθρωπος θα με πλησιάσει για να εκμεταλλευτεί κάτι από εμένα. Γνώρισα έναν τέτοιο άνθρωπο από τον χώρο του αθλητισμού που μου έταξε "λαγούς με πετραχήλια". Ήμουν πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήμουν ενήλικη αλλά δεν ήμουν ακόμα γυναίκα», πρόσθεσε.

«Με είχε καλέσει μια μέρα στο γραφείο του για να μιλήσουμε για θέματα αθλητισμού και με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει. Αισθάνθηκα πολύ άβολα, πήγε να κατεβάσει το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Δόξα τω Θεώ με βοήθησε ο Θεός και ευτυχώς χτύπησε το τηλέφωνο. Πώς βλέπεις τις ταινίες που βλέπεις κάποιον που θέλει να ασελγήσει επάνω σου και κόβεται η φωνή σου. Εκείνη τη στιγμή πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω. Χτύπησε το δικό του τηλέφωνο και ήταν κάποιος από έξω, σαν θεόσταλτος κι έτσι προσπάθησα να ξεφύγω».

Η Πηγή Δεβετζή δεν θέλησε να κατονομάσει τον παράγοντα, αλλά είπε πως δεν ανήκει στο χώρο του στίβου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.