ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιωάννα:Η απόφαση μου δίνει δύναμη να επικεντρωθώ στην υγεία μου

19:34 - 27 Οκτ 2021 | Ειδήσεις
Ιωάννα:Η απόφαση μου δίνει δύναμη να επικεντρωθώ στην υγεία μου
Δικαίωση αισθάνεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, μετά την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου, που έκρινε ένοχη την Έφη Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Έτσι βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου" είπε η Ιωάννα εξερχόμενη από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε την ελληνική δικαιοσύνη, τους δικηγόρους της ("η σημερινή απόφαση είναι ομαδική δουλειά", όπως είπε) και όλους όσοι έχουν βρεθεί στο πλευρό της από την ημέρα που δέχτηκε την επίθεση μέχρι σήμερα, ενώ δεν παρέλειψε με πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο "γιατί ήταν ένας σημαντικός σύμμαχος για εμένα και μου έδωσε πάρα πολύ κουράγιο και δύναμη και η αναγνώριση της αδικίας που έχω υποστεί και για να συνεχίσω να αγωνίζομαι".

"Ελπίζω οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα, ώστε να μη φοβούνται και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να μάχονται για τα δικαιώματά τους και θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί" κατέληξε στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:10 - 27 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.