ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραυματίστηκε εργαζόμενος σε εγκαταστάσεις ναυπηγείου στη Σύρο

15:16 - 30 Μαρ 2022 | Ειδήσεις
Τραυματίστηκε εργαζόμενος σε εγκαταστάσεις ναυπηγείου στη Σύρο
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες (29/3), η Λιμενική Αρχή Σύρου, για τον τραυματισμό 44χρονου αλλοδαπού εργαζόμενου σε ιδιωτική επιχείρηση, κατά την διάρκεια εργασίας του σε πλοίο, το οποίο ήταν ανελκυσμένο επί πλωτής δεξαμενής, για εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο ανωτέρω διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για παροχή ιατρικής φροντίδας. Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Σύρου.

Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία στην Ελευσίνα

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, για παράβαση του άρθρου 216 του Π.Κ. «Πλαστογραφία», αναφέρει σε άλλο ανακοινωθέν του το υπουργείο Ναυτιλίας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, ο οποίος προσήλθε στην Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού προκειμένου να καταθέσει αίτηση προς φοίτηση, προσκόμισε πιστοποιητικό επάρκειας το οποίο είχε παραποιηθεί. Ειδικότερα, το εν λόγω πιστοποιητικό είχε θεωρηθεί και ανανεωθεί με παραποιημένη υπηρεσιακή σφραγίδα και υπογραφή, ενώ επίσης είχαν παραποιηθεί και οι ημερομηνίες θεώρησης και λήξης του βασικού κύκλου σωστικών. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ελευσίνας.             

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.