ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας o Νεκτάριος Ταβερναράκης

22:52 - 30 Μαρ 2022 | Ειδήσεις
Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας o Νεκτάριος Ταβερναράκης
«Σημαντική επιτυχία για την έρευνα στην Ελλάδα! Ο Καθηγητής Νεκτάριος Ταβερναράκης εκλέχθηκε Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας».

Αυτό σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας ενώ και ο γενικός γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, Αθανάσιος Κυριαζής για την εκλογή του καθηγητή Νεκτάριου Ταβερναράκη ως Πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας δήλωσε τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την εκλογή του Προέδρου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), Καθηγητή Νεκτάριου Ταβερναράκη ως Πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (European Institute of Innovation & Technology – EIT). Είναι μέγιστη τιμή για τη χώρα μας και ιδιαιτέρως για τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας που ένας Έλληνας επιστήμονας του επιπέδου του Καθηγητή Νεκτάριου Ταβερναράκη θα καταλαμβάνει μια τόσο διακεκριμένη και υψηλή θέση στην Ευρωπαϊκή επιστημονική κοινότητα. Πιστεύω ότι και από τη θέση αυτή θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της έρευνας και της καινοτομίας τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο».

{https://twitter.com/EITeu/status/1508723147482271747}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.