ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 22χρονος για τη δολοφονία της 17χρονης

17:40 - 09 Αυγ 2022 | Ειδήσεις
Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 22χρονος για τη δολοφονία της 17χρονης
Στη φυλακή οδηγείται ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας, μετά την απολογία του ενώπιον της 25ης Τακτικής Ανακρίτριας στην οποία φέρεται να ομολόγησε επίσημα το έγκλημα σε βάρος της νεαρής συντρόφου του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απολογία του φερόμενου ως δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος διήρκεσε περίπου μία ώρα και με την ολοκλήρωση της, Ανακρίτρια και Εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορούμενου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο κατηγορούμενος ομολόγησε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού την πράξη του αναφερόμενος σε καυγά που είχε με τη Νικολέτα εκείνο το απόγευμα, δίνοντας θρησκευτική διάσταση στη διαφωνία που είχε με το θύμα το οποίο, σύμφωνα με τον 22χρονο, του ζήτησε να γίνει χριστιανός «και εκεί λογομαχήσαμε» καθώς η ανήλικη προσέβαλε τον Μωάμεθ, σύμφωνα με τον φερόμενο ως δράστη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στην Ανακρίτρια ότι «για μία ακόμα φορά» ζήτησε από τη Νικολέτα να τη βοηθήσει με τα χαρτιά του καθώς σκέφτονταν να παντρευτούν και κάνουν το γάμο τους στην Ιταλία.

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα "ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε», υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος.

Ο κατηγορούμενος κατά πληροφορίες αρνήθηκε ότι ζήλευε την άτυχη Νικολέτα, ενώ ανέφερε πως το διαμέρισμα στο Περιστέρι το είχε βρει εκείνος και πλήρωναν το ενοίκιο μισό-μισό με τη μητέρα της 17χρονης.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον κατηγορούμενο παραιτήθηκε και διορίστηκε αυτεπαγγέλτως νέα συνήγορος παρουσία της οποίας απολογήθηκε στην 25η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:40 - 09 Αυγ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.