ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιβάτης επιτέθηκε σε οδηγό λεωφορείου για τη μάσκα-Καταδικάζει ο ΟΑΣΘ

12:39 - 13 Σεπ 2022 | Ειδήσεις
Επιβάτης επιτέθηκε σε οδηγό λεωφορείου για τη μάσκα-Καταδικάζει ο ΟΑΣΘ
Στα χέρια ήρθαν ένας επιβάτης λεωφορείου με τον οδηγό του οχήματος στη Θεσσαλονίκη, όταν ο πρώτος αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Ο επιβάτης επιβιβάστηκε χωρίς να φορά μάσκα και όταν ο οδηγός του ζήτησε να τη φορέσει «εξερράγη» και κινήθηκε προς το μέρος του και τον χτύπησε. Ο καυγάς μεταφέρθηκε στη μέση του λεωφορείου, με τον επιβάτη, μάλιστα, να σηκώνει κάποια στιγμή ένα μπουκάλι και να απειλεί τον οδηγό.

Οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούσαν έντρομοι την κατάσταση και πολλοί ζητούσαν επανειλημμένα από τον οδηγό να ανοίξει τις πόρτες για να κατέβουν.

Ο ΟΑΣΘ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το γεγονός, επισημαίνοντας: «Τα φαινόμενα βίας είναι απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα, όποια κι αν είναι η αφορμή. Ένα παραπάνω όταν ο οδηγός του ΟΑΣΘ, κάνοντας τη δουλειά του, απηύθυνε μία απλή σύσταση στον επιβάτη, να φορέσει μάσκα, όπως άλλωστε υποχρεούνταν.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στηρίζει τους εργαζομένους του και καλεί το επιβατικό κοινό να συμμορφώνεται με τις διατάξεις και τους νόμους τους οποίους δεν αποφασίζουν οι οδηγοί του ΟΑΣΘ, αλλά τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

Οι οδηγοί και το λοιπό προσωπικό του Οργανισμού, βρίσκονται στις θέσεις τους για να λειτουργεί η συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη. Συνεπώς η συμβολή τους θα πρέπει να εκτιμάται από όλους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.