ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Ελλάδα 2-4 Νοεμβρίου ομάδα ευρωβουλευτών της Εξεταστικής του Pegasus

13:41 - 31 Οκτ 2022 | Ειδήσεις
Στην Ελλάδα 2-4 Νοεμβρίου ομάδα ευρωβουλευτών της Εξεταστικής του Pegasus
Από την 1η έως και τις 4 Νοεμβρίου ομάδα ευρωβουλευτών θα μεταβεί τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα προκειμένου να ερευνήσει την ανάπτυξη αλλά και τη χρήση λογισμικού παρακολουθήσεων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, στην Κύπρο (1 - 2 Νοεμβρίου), η αντιπροσωπεία της Εξεταστικής Επιτροπής για το Pegasus και άλλα λογισμικά παρακολούθησης («PEGA») θα συναντηθεί με την υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου, άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, νομικούς εμπειρογνώμονες, εκπροσώπους ΜΚΟ και δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια, οι ευρωβουλευτές θα μεταβούν στην Ελλάδα (2 - 4 Νοεμβρίου), όπου θα συνομιλήσουν με μέλη της Βουλής των Ελλήνων, συμπεριλαμβανομένων βουλευτών που συμμετείχαν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τις παρακολουθήσεις, καθώς και με κυβερνητικούς αξιωματούχους, εκπροσώπους ΜΚΟ, δημοσιογράφους, στελέχη ανεξάρτητων αρχών και άλλους σχετιζόμενους φορείς.

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:03 - 31 Οκτ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.