ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κακιά Σκάλα- Ολυμπία Οδός: Κυριακή ανοίγει η μεσαία λωρίδα

09:59 - 02 Δεκ 2022 | Ειδήσεις
Κακιά Σκάλα- Ολυμπία Οδός: Κυριακή ανοίγει η μεσαία λωρίδα
Μεγάλη ταλαιπωρία και ουρές χιλιομέτρων σημειώθηκαν από την πτώση βράχου στην Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, το πρωί της Πέμπτης.

Μέχρι και σήμερα έχουν δοθεί στην κυκλοφορία μόνο η δεξιά λωρίδα και η ΛΕΑ, ενώ συνεργεία της Ολυμπίας Οδού τοποθέτησαν πρόχειρα τσιμεντένια διαζώματα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού Παναγιώτης Παπανικόλας, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό στην ΕΡΤ και το OPEN για την πτώση βράχου που σημειώθηκε στο 48ο χιλιόμετρο της Αθηνών-Κορίνθου στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας, λόγω της κακοκαιρίας «Άριελ». Μάλιστα στις δηλώσεις του τόνισε πως για την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται μόνο από τη μία λωρίδα και ενδεχομένως την Κυριακή να δοθεί στην κυκλοφορία και η μεσαία. Η πλήρης αποκατάσταση των ζημιών αναμένεται να κρατήσει έως και πριν τις γιορτές.

«Αυτή τη στιγμή είναι κλειστές δύο λωρίδες κυκλοφορίας και έχει μείνε ανοιχτή η μία λωρίδα. Κάνουμε τις επισκευές από τους φράχτες ανάσχεσης των βράχων και επίσης αποκαθιστούμε τα στηθαία ασφαλείας που είχαν σπάσει. Την Κυριακή αν όλα πάνε καλά θα δοθεί στην κυκλοφορία και η μεσαία λωρίδα. Επομένως για την επιστροφή της Κυριακής θα υπάρχουν δύο λωρίδες στη διάθεση των οδηγών. Σε ό,τι αφορά την αριστερή λωρίδα, στόχος μας είναι να δοθεί πριν από τις γιορτές», είπε στην ΕΡΤ ο κ.Παπανικόλας.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:01 - 02 Δεκ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.