ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβλήθηκε η απολογία Πισπιρίγκου- Αίτημα για εξαίρεση της ανακρίτριας

16:19 - 21 Δεκ 2022 | Ειδήσεις
Αναβλήθηκε η απολογία Πισπιρίγκου- Αίτημα για εξαίρεση της ανακρίτριας
Σε νέα ημερομηνία θα απολογηθεί τελικά η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς ο δικηγόρος της προφυλακισμένης για τους θανάτους των τριών παιδιών της, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας Ευγενίας Τζωρτζάτου.

Η κατηγορούμενη ζήτησε νέα προθεσμία για να απολογηθεί, προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες.

Παρόλα αυτά, η 35η τακτική ανακρίτρια Αθηνών επιφυλάχθηκε και ζήτησε να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία με την απολογία της.

Η υπεράσπισης της κας. Πισπιρίγκου κατέθεσε στη συνέχεια προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήση των μαρτύρων, με την ανακρίτρια να ζητάει και μετά από αυτό να αρχίσει η απολογία της κατηγορούμενης, με την πλευρά της κατηγορουμένης να προχωρά τελικά στην κατάθεση της αίτησης εξαιρέσεως της ανακρίτριας.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών καλείται πλέον να αποφασίσει επί του αιτήματος, κάτι που θα πράξει με βούλευμα που θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα. Έπειτα θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία.

Η κατηγορούμενη έχει λάβει ήδη δύο προθεσμίες και δεν αποκλείεται να ζητηθεί και νέα προθεσμία, καθώς ο συνήγορός της κατέθεσε νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.