ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H ΓΣΕΕ κάλεσε τον αείμνηστο Μανώλη Γλέζο στο συνέδριό της!

11:55 - 09 Μαρ 2023 | Ειδήσεις
H ΓΣΕΕ κάλεσε τον αείμνηστο Μανώλη Γλέζο στο συνέδριό της!
Η σύντροφος του αείμνηστου Μανώλη Γλέζου αποκάλυψε μία άνω ποταμών ιστορία που της συνέβη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Γωγούς Αργυρού, της τηλεφώνησαν από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ και της ζήτησαν να μιλήσουν με τον Μανώλη Γλέζο, καθώς θέλησαν να τον καλέσουν στο συνέδριο της Γενικής Ομοσπονδίας που έχει προγραμματιστεί για αύριο.

Τότε, εκείνη τους ενημέρωσε ότι ο Μανώλης Γλέζος έχει «φύγει» από τη ζωή εδώ και τρία χρόνια.

Σε ανάρτησή της στο facebook αναφέρει:

«Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει: Καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΣΕ και θέλω να μιλήσω στον κύριο Γλέζο.

Τι θα θέλατε;

Ο κύριος πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κύριο Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΣΕ.

Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο πρόεδρος ότι εδώ και τρία χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στη ζωή;

Ω, συγγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω. Είχα κάποια τηλέφωνα…

Το έκλεισα κατευθείαν γιατί, αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα, θα βρισκόμουν στη δυσάρεστη θέση να της υπενθυμίσω ότι, εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων, θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης;»

Τι απάντησε η ΓΣΕΕ

Ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, έκανε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση για να δικαιολογήσει το λάθος.

Ο κ. Καραγεωργόπουλος έκανε λάθος της εργαζόμενης στο γραφείο του προέδρου, αλλά όχι επειδή δεν γνώριζε πως ο Μανώλης Γλέζος έχει πεθάνει, αλλά γιατί υπάρχει κι άλλος Μανώλης Γλέζος στην ατζέντα!

«Η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της Τ.Ο Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ. Κατά διαβολική σύμπτωση και αυτός έχει καταγωγή από τη Νάξο και έχει συγγενική σχέση με τον δικό σας άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας» ισχυρίζεται κ. Καραγεωργόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:18 - 09 Μαρ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.