Αναλυτικά, στα ταμπλό, κέρδη 0,38% κερδίζει ο FTSE στο Λονδίνο στις 5.901 μονάδες , στο +0,61% και τις 3.433 μονάδες τα κέρδη στο Παρίσι για τον CAC με οδηγό τους τραπεζικούς τίτλους, ενώ 0,9% κερδίζει ο DAX στην Φρανκφούρτη ο οποίος κινείται στις 6.807 μονάδες.
Μεικτά πρόσημα σημειώθηκαν σήμερα στις κυριότερες ασιατικές αγορές,καθώς πιέσεις άσκησαν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στην Κίνα, ο οποίος αυξήθηκε με ρυθμό μεγαλύτερο του αναμενόμενου, καθώς και η αβεβαιότητα για το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας. Οι δείκτες πάντως σε Σεούλ και Κίνα ενώ βρέθηκαν να χάνουν γύρισαν στο πράσινο με "ντεμαράζ" πριν το κλεισιμο.
Ο Nikkei στο Τόκυο υποχώρησε κατά 0,14% οριακά πάνω από το ψυχολογικό όριο των 9.000 μονάδων, απώλειες 0,18% για τον αυστραλιανό S&P, σχεδόν αμετάβλητος πάνω από τις 21.000 μονάδες παρέμεινε ο Hang Seng στο Χονγκ, ενώ από την άλλη κέρδη σημείωσαν ο Kospi στη Σεούλ στο +0,54% και ο Shanghai στην Κίνα με κέρδη 0,1%.



