• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
11:25 - 18 Ιουν 2012

Ραχόι: «Καλό το μήνυμα των εκλογών για τους Έλληνες, καλύτερο για εμας»

Θετικό το κλίμα για το ευρώ τόνισε ο Ισπανός πρωθυπουργός

Ο Μαριάνο Ραχόι χαιρέτισε το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα λέγοντας ότι πρόκειται για μία «καλή είδηση για την Ελλάδα, πολύ καλή είδηση για την Ευρωπαϊκή Ενωση, για το ευρώ και επίσης για την Ισπανία».

«Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι ενισχύεται το ευρώ. Η υπόθεση του ευρώ δεν μπορεί να ανατραπεί και πρέπει να συνεχίσουμε να καταγράφουμε προόδους ως προς αυτό», δήλωσε ο Μαριάνο Ραχόι από το Λος Κάμπος, όπου αρχίζουν σήμερα οι εργασίες της συνόδου κορυφής της Ομάδας των 20.

Ο Μαριάνο Ραχόι δήλωσε επίσης ότι τάσσεται υπέρ της ευρωπαϊκής χρηματοπιστωτικής ολοκλήρωσης και της δημιουργίας τραπεζικής ένωσης.

«Είναι αλήθεια ότι ορισμένα πράγματα χρειάζονται χρόνο, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι πρέπει να κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση», είπε.