• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Δυτική Όχθη: 16χρονη επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινό
20:43 - 13 Δεκ 2015

Δυτική Όχθη: 16χρονη επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινό

Δέχτηκε σφαίρες από ισραηλινές δυνάμεις 

Μία Παλαιστίνια ηλικίας 16 ετών επιχείρησε σήμερα να μαχαιρώσει έναν ισραηλινό περαστικό κοντά στον οικισμό Κιριάτ Άρμπα, στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη, προτού τραυματιστεί από σφαίρες των ισραηλινών δυνάμεων, ανέφεραν σήμερα ο ισραηλινός στρατός και παλαιστινιακές πηγές.


"Μία Παλαιστίνια που έφερε μαχαίρι προσπάθησε να μαχαιρώσει έναν περαστικό στη Χεβρώνα. Οι δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο ανταπέδωσαν την άμεση απειλή και πυροβόλησαν προς την επιτιθέμενη η οποία εκκενώθηκε για να λάβει ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ", ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο στρατός.


Ο ισραηλινός οικισμός Κιριάτ Άρμπα βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Δυτικής Όχθης, στα περίχωρα της Χεβρώνας, όπου επικεντρώνεται το μεγαλύτερο μέρος των βίαιων επεισοδίων που σημειώνονται τις τελευταίες εβδομάδες.


Η Παλαιστίνια διακομίστηκε στο νοσοκομείο και πρόσθεσε πως έχει υποστεί μέτριας σοβαρότητας τραύματα και πως διατηρεί τις αισθήσεις της.