Τα έσοδα αυξήθηκαν στις 897 εκατ. στερλίνες από τις 833 εκατ. στερλίνες στην αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους. Οι επιβάτες που μετέφερε, αυξήθηκαν κατά 4,2% στους 14,3 εκατομμύρια και τα έσοδα ανά θέση αυξήθηκαν όπως αναμενόταν, κατά 3,4% στις 55,71 στερλίνες ανά θέση.
Ο δείκτης χωρητικότητας, ένα μέτρο για το πόσο «γεμάτα» είναι τα αεροπλάνα, αυξήθηκε κατά 0,1% στο 88,7%. «Έχουμε εμφανίσει αύξηση των εσόδων ανά θέση στη διάρκεια του τριμήνου, σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος Carolyn McCAll.
Η easyjet δήλωσε πως περιμένει να ανακοινώσει προ φόρων ζημιές για το α΄ εξάμηνο, ύψους 70-90 εκατ. στερλίνων, υποδηλώνοντας φυσιολογικά επίπεδα, σε σχέση με τις ζημιές των 61 εκατ. στερλίνων που ανακοινώθηκαν στο α΄ μισό του προηγουμένου έτους.
Οι μετοχές έκλεισαν χθες στις 1.473 πένες, αποτιμώντας την εταιρεία στις 6,9 δισ. στερλίνες.
Αύξηση της τάξης του 7,7% παρουσίασαν τα έσοδα της easyJet το τρίμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου, καθώς μετέφερε περισσότερους επιβάτες και τους χρέωσε με υψηλότερες τιμές.
Τελευταία τροποποίηση στις 24/01/2014 - 13:07



