• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Την πρώτη σύμβαση εργασίας με ένωση εργαζομένων υπέγραψε η Ryanair
14:24 - 28 Αυγ 2018

Την πρώτη σύμβαση εργασίας με ένωση εργαζομένων υπέγραψε η Ryanair

Την πρώτη συλλογική σύμβαση εργασίας με ένωση εργαζομένων υπέγραψε η Ryanair και πιο συγκεκριμένα με τους Ιταλούς πιλότους.

Η Ιταλία έχει την τρίτη μεγαλύτερη ομάδα πιλότων της Ryanair, με περίπου 830, ένα πέμπτο της εταιρείας συνολικά.

Σύμφωνα με το στέλεχος της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους, Eddie Wilson:

«Καλωσορίζουμε την πρώτη συλλογική σύμβαση εργασίας με τους Ιταλούς πιλότους μας και ελπίζουμε ότι σύντομα θα ακολουθήσει παρόμοια συμφωνία που θα καλύπτει τους Ιρλανδούς πιλότους.

Έχουμε προσκαλέσει τις ενώσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ισπανία να συναντηθούν μαζί μας τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαπραγματευθούμε, ελπίζοντας να συμφωνήσουμε παρόμοιες συλλογικές συμβάσεις με τους πιλότους, σε αυτές τις μεγάλες αγορές».

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, αυτές οι συμφωνίες παρουσιάζουν την πραγματική πρόοδο που έχει γίνει από τη Ryanair στις διαπραγματεύσεις της με τους πιλότους και τις ενώσεις τους, στις ευρωπαϊκές αγορές.