• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
13:15 - 30 Αυγ 2012

Στους δρόμους και οι αστυνομικοί

Οι περικοπές έχουν φέρει στα όρια τους και τους αστυνομικούς, οι οποίοι θα διαδηλώσουν την Παρασκευή στις 11.30 στην πλατεία Συντάγματος, ενώ εξέδωσαν και ανακοίνωση στην οποία τόνισαν πως δεν μπορούν να υποστούν περαιτέρω μειώσεις μισθών.

«Τα καταιγιστικά διακινούμενα σενάρια για νέες περικοπές στους ένστολους και το κύμα αντίδρασης και αγανάκτησης που εξαιτίας αυτού έχει ήδη προκληθεί στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, ζητώντας από τον ίδιο μια σαφή και ξεκάθαρη θέση επ' αυτών.

Ο Οργανισμός, λόγω της ιδιαιτερότητας της αποστολής του για τη διαφύλαξη του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών την κρίσιμη για την πατρίδα περίοδο που διανύουμε δεν αντέχει καμία περαιτέρω περικοπή ούτε στις λειτουργικές δαπάνες ούτε στις αποδοχές των αστυνομικών καθόσον έχει φτάσει στα όριά του»