• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Fake news: «Πέθαναν» τον Γαβρά στο Twitter
17:08 - 30 Αυγ 2018

Fake news: «Πέθαναν» τον Γαβρά στο Twitter

Σε fake news απέδωσε ο ίδιος ο Κώστας Γαβράς την είδηση του… θανάτου του, που έκανε τον γύρο το κόσμου πριν μερικά λεπτά.  

Ο διάσημος σκηνοθέτης, μιλώντας ζωντανά στην ΕΡΤ-1 και την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», δήλωσε ότι «είναι περίεργα πράγματα αυτά» και πως «κάποια κακά νέα που γίνονται ως αστεία από κάποιους, μέχρι να διερευνηθούν, γίνονται πιστευτά από την κοινή γνώμη».

Ο Κώστας Γαβράς, 85 ετών, που έδειχνε να το διασκεδάζει όλο αυτό λέγοντας «το υποδεχτήκαμε γελώντας. Το διασκεδάσαμε…», σημείωσε ακόμα ότι «πέρασα τους δύο τελευταίους μήνες στην Ελλάδα σαν τουρίστας» και έκλεισε λέγοντας «είμαι πάρα πολύ καλά, σας διαβεβαιώνω».

H είδηση για τον θάνατο του διάσημου σκηνοθέτη διέρρευσε στο διαδίκτυο μέσω ενός ψεύτικου λογαριασμού, που φαινόταν να ανήκει στην υπουργό Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η οποία λίγες ώρες πριν είχε αναλάβει τα καθήκοντά της.