• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Σε αργία ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια
16:06 - 26 Οκτ 2021

Σε αργία ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα τέθηκε, με απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, ο 45χρονος καθηγητής, που κατηγορείται ότι παρενόχλησε μαθήτρια σε σχολείο στο Μοσχάτο.

«Κινήθηκε άμεσα από την υπουργό, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία και υπογράφηκε η πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης», αναφέρεται στην ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έλαβε σήμερα (26/10) αναβολή κατόπιν αιτήματος των συνηγόρων του κατηγορούμενου και το δικαστήριο διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο καθηγητής.

Ο κατηγορούμενος θα δικαστεί την Τρίτη 2 Νοεμβρίου από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ο 45χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων μετά από καταγγελία των γονέων της μαθήτριας η οποία τους είπε πως ο εκπαιδευτικός της ζήτησε να σηκώσει την μπλούζα της.

Τελευταία τροποποίηση στις 26/10/2021 - 16:07