• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Eντός δεκαπενθήμερου συζητιέται το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης
18:05 - 26 Οκτ 2022

Eντός δεκαπενθήμερου συζητιέται το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης

Ο κ. Απόστολος Λύτρας συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, μίλησε σήμερα 26/10 αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης που έχει καταθέσει η πελάτισσά του.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τον κύριο κατηγορούμενο Ηλία Μίχο, και η μητέρα του κοριτσιού κατηγορείται για μαστροπεία, και έχει προφυλακιστεί μέχρι να εξεταστούν επαρκώς τα στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Στην αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσαν οι δικηγόροι της 37χρονης ζητείται να αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση με άλλους περιοριστικούς όρους, καθώς η κατηγορούμενη χαρακτηρίζει τα σε βάρος της στοιχεία ελλιπή και την προσωρινή της κράτηση «βεβιασμένη».

Ο κ. Απόστολος Λύτρας ανέφερε στο Mega:

«Θεωρώ ότι αν δεν είναι ήδη στη δικογραφία, θα υπάρχουν οι αναλύσεις των τηλέφωνων της μητέρας που προκύπτει ότι δεν είχε καμία σχέση με το blind chat και δεν είχε μπει ποτέ σε αυτήν τη διαδικασία» επισημαίνει.

«Το κατηγορητήριο λέει ότι την εφαρμογή την χρησιμοποιούσε και η μητέρα. Από τη στιγμή που θα βγουν τα αποτέλεσματα, ένα μεγάλο κομμάτι, αν όχι ολόκληρη το κατηγορητήριο, μπορεί ευκολά να αντιληφθεί το συμβούλιο ότι δεν έχει καμία βάση» συμπληρώνει.

«Από την πρώτη στιγμή λέει ότι δεν ήξερε τίποτα και κάποια μηνύματα που προκάλεσαν σύγχυση, εξηγούνται και έχουν εξηγηθεί από τους ανθρώπους που τα έχουν στείλει» συνεχίζει ο κ.Λύτρας για την πελάτισσά του.