• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Αττική: «Ασφυκτιούν» οι δρόμοι λόγω της εξόδου των εκδρομέων – Πού καταγράφονται καθυστερήσεις
19:07 - 29 Μάι 2026

Αττική: «Ασφυκτιούν» οι δρόμοι λόγω της εξόδου των εκδρομέων – Πού καταγράφονται καθυστερήσεις

Με μεγάλη δυσκολία και καθυστερήσεις πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στους περισσότερους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, καθώς η έξοδος των Αθηναίων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος επιδεινώνει την κίνηση που υπάρχει πάντα τους δρόμους της πόλης στο τέλος της εβδομάδας.  

Πολλά τμήματα του Κηφισού βρίσκονται στο «κόκκινο», με το κομμάτι από Μοσχάτο έως Αιγάλεω να χρειάζεται περισσότερη υπομονή από τους οδηγούς.

Παράλληλα, στην άλλη μεριά του Λεκανοπεδίου, η κατάσταση έχει επιβαρυνθεί και από το τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Μαραθώνος, καθώς ένα λεωφορείο ΚΤΕΛ προσέκρουσε σε κολόνα στο ύψος των φαναριών για την Καλλιτεχνούπολη στο ρεύμα προς Ραφήνα.

Την ίδια στιγμή, στο αντίθετο ρεύμα και πιο συγκεκριμένα στο ύψος της ΒΡ στη Διασταύρωση Ραφήνα υπάρχει καραμπόλα ΙΧ αυτοκινήτων στο ρεύμα προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα και εκεί.

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται, τέλος, και στην Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα από το Χαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά, ενώ στην Αττική οδό σημειώνονται καθυστερήσεις άνω των 45 λεπτών από τον κόμβο Παιανίας έως τον κόμβο Κηφισίας.

{https://exchange.glomex.com/video/v-div9m6qod0i1?integrationId=eexbs1jkg0kofln}

{https://exchange.glomex.com/video/v-div3jxfyujgp?integrationId=eexbs1jkg0kofln}