Η διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε σήμερα πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον της βρετανικής κυβέρνησης, ζητώντας τρία εκατομμύρια στερλίνες ως αποζημίωση για τις καθυστερήσεις και τις ματαιώσεις πτήσεων που προκάλεσε η ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στα αεροδρόμια.
Σημειώνεται πως την περασμένη Παρασκευή η Ryanair είχε δώσει προθεσμία μιας εβδομάδας στο υπουργείο Μεταφορών προκειμένου να τεθούν εκ νέου σε ισχύ τα συνήθη μέτρα ασφαλείας, δηλώνοντας πως, αν δεν το έκανε, θα προσέφευγε στη δικαιοσύνη.
22:20 - 25 Αυγ 2006
Ryannair: Ζητά από τη βρετανική κυβέρνηση 3 εκατ. στερλίνες για τις απώλειες λόγω συναγερμού στα αεροδρόμια
"Λίγο περισσότερα από τρία εκατομμύρια στερλίνες" ζητά η Ryannair από τη βρετανική κυβέρνηση για τις απώλειες που σημείωσε από τις 10 ως τις 16 Αυγούστου, λόγω του "συναγερμού" που είχε κηρύξει ενώπιον της τρομοκρατικής απειλής.



