• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
19:03 - 19 Σεπ 2006

«Εις σάρκα μία» Μotorola και Symbol Technologies

Την εταιρία Symbol Technologies, Inc. εξαγόρασε σήμερα η Motorola καταβάλλοντας το ποσό των 3,9 δισ. δολαρίων προκειμένου να επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στο χώρο του Enterprise Mobility.

Όπως ανακοίνωσε η Motorola, η ολοκλήρωση της εξαγοράς, η οποία τελεί υπό έγκριση του συνόλου των μετόχων της Symbol, αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις αρχές του 2007, με συνολική απορρόφηση της Symbol Technologies από την Motorola.

Σημειώνεται ότι η Symbol Technologies δραστηριοποιείται στην αγορά enterprise mobility, προσφέροντας προϊόντα και λύσεις συλλογής, μεταφοράς και διαχείρισης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, από και προς τα σημεία επιχειρηματικότητας των οργανισμών. Οι λύσεις enterprise mobility συμπεριλαμβάνουν τεχνολογικώς προηγμένα προϊόντα συλλογής δεδομένων, προϊόντα τεχνολογίας radio frequency identification (RFID), φορητές υπολογιστικές πλατφόρμες, συστήματα ασύρματης υποδομής, εφαρμογές φορητότητας δεδομένων καθώς και τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα προγράμματα Υπηρεσιών και Υποστήριξης.