Μεταξύ 4,20 ευρώ και 5,23 ευρώ βρίσκει το εύλογο εύρος τιμής της Βαλκάν η Κύκλος Χρηματιστηριακή σύμφωνα με την έκθεσή της προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.
Μάλιστα, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως το τίμημα προσδιορίστηκε με πιο συντηρητικές εκτιμήσεις για τους επιχειρηματικούς στόχους της εταιρείας από τις αντίστοιχες της διοίκησης. Επιπλέον σημειώνει πως οι εκτιμήσεις αναμένεται να διαφοροποιηθούν εφόσον προχωρήσει η υλοποίηση δύο σημαντικών έργων (ChimkiGate (1) και Chimki (3)) στην αγορά της Ρωσίας. Οι σχετικές άδειες για τα δύο αυτά έργα αναμένεται να οριστικοποιηθούν εντός του τρέχοντος έτους.
Τι λέει το Δ.Σ.
Τους μετόχους καλεί το διοικητικό συμβούλιο της Βαλκάν να αποφασίσουν αν πρέπει ή όχι να αποδεκτούν τη δημόσια πρόταση της Μηχανικής με τίμημα τα τρία ευρώ. Και αυτό γιατί όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, το προσφερόμενο από τον προτείνοντα τίμημα για την απόκτηση των μετοχών της εταιρείας, υπολείπεται σημαντικά από το εύλογο τίμημα όπως το προσδιόρισε η Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ. Γι΄ αυτό και τονίζει πως στους μετόχους εναπόκειται η εκτίμηση εάν είναι προς το συμφέρον τους η αποξένωσή των από τις μετοχές τους.