Ασχημα ήταν τα νέα για την Vodafone και σε επίπεδο συνδρομητών. Η εταιρεία ανακοίνωσε την προσθήκη 96 χιλιάδων καινούργιων πελατών στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2007 τη στιγμή που η Cosmote, ο βασικός ανταγωνιστής της Vodafone προσέθεσε περί τους 200.000 πελάτες επί ελληνικού εδάφους. Στο τέλος Μαρτίου, η Vodafone αριθμούσε 5,051 εκατομμύρια συνδρομητές από 4,955 εκατ. πελάτες στο τέλος Δεκεμβρίου του 2006. Το 69,2% των πελατών έχουν καρτοκινητό.
Σημαντική υποχώρηση καταγράφεται και σε επίπεδο εσόδων ανά συνδρομητή.
-Το μέσο ARPU, διαμορφώθηκε στα 24,7 ευρώ από 27,6 ευρώ που ήταν στο τέλος Δεκεμβρίου.
-Το ARPU για τους συνδρομητές με συμβόλαιο υποχώρησε στα 56,5 ευρώ από 61,6 ευρώ πριν από τρεις μήνες
-Το ARPU για τους συνδρομητές με καρτοκινητό έπεσε στα 10,1 ευρώ από 11,4 ευρώ πριν από τρεις μήνες.
Τέλος επιδεινωμένος εμφανίζεται και ο δείκτης που μετράει τη χρήση του κινητού τηλεφώνου. Το τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2007, ήταν το χειρότερο της περυσινής χρήσης για την Vodafone Ελλάδας. Συνολικά καταναλώθηκαν 1,985 δισεκατομμύρια λεπτά από 2,113 δισεκατομμύρια λεπτά στο τέταρτο τρίμηνο του 2006 (Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2006). Βέβαια, η κατανάλωση χρόνου στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2007, είναι αυξημένος σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2006 όταν και είχαν καταναλωθεί 1,869 δισεκατομμύρια λεπτά χρόνου ομιλίας.
Με σημαντική επιδείνωση σε όλους τους βασικούς οικονομικούς δείκτες έκλεισε τελικώς η οικονομική χρήση της Vodafone Ελλάδας, μια χρήση η οποία επηρεάστηκε από την υπόθεση των υποκλοπών. Οπως προκύπτει από τον ισολογισμό της εταιρείας: -Τα συνολικά έσοδα μειώθηκαν στα 1,202 δισεκατομμύρια λίρες έναντι 1,233 δισεκατομμυρίων λιρών το 2006. Υπενθυμίζεται ότι το οικονομικό έτος της Vodafone αφορά στην περίοδο Απριλίου 2006-Μαρτίου 2007. -Τα EBITDA έπεσαν στα 416 εκατομμύρια λίρες από 470 εκατομμύρια λίρες πέρυσι. -Τα λειτουργικά κέρδη περιορίστηκαν σημαντικά στα 243 εκατ. λίρες έναντι 317 εκατ. λιρών πέρυσι.



