• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
17:44 - 05 Ιουλ 2007

DIS: Περιμένει πωλήσεις 2,5 εκατ το 2007

Στην πορεία της εταιρείας DIS, στο σύντομο χρονικό διάστημα που δραστηριοποιείται, καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξής της αναφέρθηκε στην παρουσίαση της ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της κ. Ι. Κυριακόπουλος.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι, η εταιρία εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή πάνω από 100 πελάτες όπως οι Vivartia, , ΝΟΤΟΣ COM, JUMBO, PepsiCo, Όμιλος Σαράντη, Στρούμσας Φαρμακευτική, Γερμανός Α.Ε. κ.α. και ότι βαδίζει για break even στο πρώτο χρόνο ύπαρξής της με πωλήσεις οι οποίες θα υπερβούν τα 2,5 εκ. Ευρώ. Επίσης ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου υπέρ στρατηγικού επενδυτή ύψους 1 εκ. ευρώ, η οποία θα καλύψει μέρος των επενδύσεων της εταιρίας για τα έτη 2007-08.

Αναφέρθηκε επίσης στο ιδιοπαραγώμενο ERP (Innovative.ERP™), το οποίο είναι έτοιμο προς διάθεση.

Στην συνέχεια ο Γενικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία ανάπτυξη της εταιρίας.

Ανέφερε ότι για το 2008 οι πωλήσεις θα είναι της τάξης των 4 εκατ. ευρώ και για την επόμενη τριετία ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων θα υπερβαίνει το 30%, μέσω ανάπτυξης του προϊoντικού χαρτοφυλακίου καθώς και εξάπλωση στο εξωτερικό μέσω συνεργατών & πελατών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην συνεργασία της εταιρίας με μεγάλους οίκους του εξωτερικού και ειδικά με την Microsoft με την οποία έχει ήδη πιστοποιηθεί ως Gold Certified Partner καθώς και για την ειδίκευσή της D.I.S. στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων (Integration) βασιζόμενη κυρίως στα προϊόντα: Microsoft Dynamics™ (ERP, CRM), Microsoft SQL Server™ 2005 (Business Intelligence), Microsoft Performance Point, Microsoft Office SharePoint Server, Microsoft BizTalk Server και Mobile Solutions.